Ontstaan door een partnership tussen BNS Data Logistics en Netstar Products

BNS Netstar is in 2021 ontstaan uit een samenwerking tussen BNS Data Logistics en Netstar Products en richt zich op wereldwijde Internet Service Providers, Installateurs en Enterprise AV distributeurs. Voor de doorontwikkeling van het portfolio gelooft BNS Netstar sterk in het regionaal ontwikkelen en produceren.

BNS Data Logistics start in 1999 als distributeur van Cisco accessoires onder de naam Top Data cables & services. De naam verandert in 2006 in BNS Data logistics en is dan totaalleverancier voor Internet Service Providers met een breed pakket aan connectiviteitsoplossingen. De laatste jaren krijgt de ontwikkeling en levering van netwerk- en telecomproducten een steeds prominentere rol en deze activiteit wordt ondergebracht in een op zichzelf opererend business development team.

Netstar Products is opgericht in 2010 en brengt met haar merk Niveo Professional succesvol netwerkproducten zoals switches, routers en PDU’s op de markt voor commerciële en residentiële geïntegreerde high-end Audio/Video installaties en domotica. Deze producten worden gebruikt bij volledig geïntegreerde A/V-toepassingen, zoals video conferencing in kantoren, reclame displays in stadions, video display integratie in sport bars en woningautomatisering met A/V-integratie.

BNS en Netstar waren beide op zoek naar een samenwerkingspartner om verdere groei te kunnen faciliteren. Met het  samenvoegen van de activiteiten ontstond een partnership dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve netwerk- en connectiviteitsproducten die eindgebruikers een betere ervaring geven. Dat noemen we technovation for human experience.

Maximizing product lifecycles,
minimizing footprints.

BNS Cosmos is het zusterbedrijf van BNS Netstar en zij doen er alles aan om de ultieme product lifecycle te creëren. De fulfilmentservice bestaat uit verschillende goed ontworpen focus gebieden die klanten in staat stelt om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun kernactiviteit. Op die manier stelt BNS Cosmos hedendaagse pioniers in staat om de helden van morgen te worden.