Op maandagavond 14 oktober, voorafgaand aan het Broadband World Forum in Amsterdam, tekende Antony Chen, president Connection Technology Systems (CTS) en Bastiaan Kuijlaars, directeur eigenaar BNS Data Logistics, de officiële distributieovereenkomst voor verdere strategische samenwerking in de Benelux. BNS voegt daarmee als 1e Europees geautoriseerde distributeur in Noord West Europa de glasvezelproducten van CTS toe aan het assortiment.

CTS is één van ’s-werelds meest toonaangevende en beursgenoteerde leveranciers van industriële netwerkoplossingen. Een reden voor BNS om rechtstreeks een relatie op te bouwen met CTS. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Taiwan en opereert daarnaast in Japan, India, Oostenrijk, Zweden en de VS. CTS is opgericht in 1998 en richt zich op de professionele FTTX en industriële netwerken oplossingen voor telco’s, netwerkexploitanten en aanbieders van breedbanddiensten.

Tijdens het Broadband World Forum van 15 tot en met 17 oktober in de RAI in Amsterdam tonen de partners het breedband productportfolio. Op stand C50, hal 8 zijn oplossingen te vinden voor sterke en stabiele verbindingen over glasvezel. De CTS producten zijn TR069 compliant, waardoor ze snel een eenvoudig uit te breiden of aan te passen zijn, zelfs achter de voordeur. CTS heeft daarnaast een volwaardig aanbod aan geavanceerde IoT-oplossingen.

Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit

“Met CTS kunnen we hoogwaardige glasvezel netwerkapparatuur leveren tegen een scherpe prijs. Naast de  ‘standaard’ oplossingen is CTS in staat snel klantspecifieke (maatwerk) oplossingen te ontwikkelen.” aldus Arnoud Hersbach, Innovation & Development manager bij BNS “CTS is een betrouwbare partner, die de behoefte van zowel onze partners als de eindgebruiker begrijpt.”  Naast de producten onderwerpt BNS ook leveranciers aan een uitgebreide beoordeling. Zij moeten voldoen aan de actuele normen, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteitscontrole, personeelsbeleid en informatiebeveiliging. De belofte van CTS in het nastreven van uitmuntendheid sluit daarin perfect aan bij BNS.

Partnership CTS en BNS

“We hebben in korte tijd meer dan 1.400.000 FTTH last mile implementaties gerealiseerd,” aldus Antony Chen. “We hebben BNS daarin leren kennen als de ideale kennispartij om onze positie verder uit te bouwen.”